ABUS GameChanger Helm, polar white

De ABUS GameChanger is de ultieme vliegtuighelm voor professioneel fietsen en de hoogste eisen. Hij herdefinieert de aerodynamica. De unieke stromingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de renners van het Movistar-team, met als doel de natuurlijke vijand van de renner - de tegenwind - te trotseren.

Multi-positie ontwerp
Voor alle fietsers is de strijd tegen de wind een van de grootste uitdagingen. Het innovatieve Multi Position Design zorgt voor een gereduceerd windaanslaggebied onder alle omstandigheden en biedt een geoptimaliseerde aerodynamica - ongeacht de kophoek en de verschillende stromingshoeken.

Gedwongen luchtkoeling
Als het op ventilatie aankomt, doe je geen concessies. De innovatieve Gedwongen Luchtkoelingstechnologie zuigt de binnenkomende lucht aan, geleidt deze om de kop en zorgt voor een perfect klimaat. Alleen wanneer de ventilatieopeningen effectief zijn aangesloten, kunnen fietsers de beste temperatuurregeling van het hoofd en dus een hoog rijcomfort bereiken.

FlowStraps
De ABUS GameChanger FlowStraps zijn een innovatie voor ultiem comfort en aerodynamica. Met de vaste webbing distributie geven we een liefdesverklaring aan de aanpasbaarheid. Aanpassing is niet langer nodig. Dankzij een speciaal ontwikkeld vlechtwerk behoren fladderende en rijgeluiden tot het verleden.

Stoffering en verstelsysteem voor bekleding en verstelling
Met de ABUS GameChanger is de combinatie van het verstelsysteem en het zwevende kussen uniek. De pad is niet verlijmd met klittenbandsluitingen, maar wordt bevestigd door de pad in een klem in het gordelanker te klemmen. De verbinding verhoogt het gevoel van comfort voor de drager. De resulterende afstand van het kussen tot het geschuimde EPS verhoogt de airconditioning van het hoofd en in het kussen.

Vliegveld
De AirPort op de achterkant van de GameChanger biedt twee belangrijke voordelen: De glazen zijn veilig opgeborgen op de helm en zijn volledig geïntegreerd in de aerodynamica van de helm. Wij noemen dit een praktisch maar ook waardevol aërodynamisch voordeel.

Zoom Aas
Het nieuwe Zoom Ace verstelsysteem biedt een comfortabel voordeel voor dragers van lang haar: De speciaal ontworpen uitsparing in het verstelsysteem biedt voldoende ruimte voor de lange haren of vlecht. Vervelende druk en mogelijke hoofdpijn worden gespaard.
Bovendien kan de Zoom Ace in hoogte worden versteld om aan alle omstandigheden van de drager te passen.

ActiCage
De ABUS ActiCage is een in het EPS geïntegreerde structurele versterking. Het biedt de drager maximale bescherming met optimale ventilatie en maximaal comfort. Door de ActiCage kunnen de ventilatieopeningen op de helm extreem groot zijn zonder dat de helm de nodige veiligheid verliest.


Kies een variant:

142,00 €