Lucho Dillitos Energy Box (27x40g)

Niet in voorraad

LUCHO DILLITOS™

Natural Colombian Energy

Echte voeding voor atleten Elk blok is makkelijk te eten en te verteren, en is rijk aan koolhydraten om een belangrijke energie boost te gevenNatuurlijke Colombiaanse energie Geen additieven, aroma's, conserveermiddelen of vulstoffen alleen de natuurlijke kwaliteit van guave en suiker.

Bocadillos zijn Colombiaanse originele energie bars. Colombiaanse fietsers nemen reeds generaties lang 1 of meerdere bocadillos mee in hun uitrusting alvorens te vertrekken op een fietstocht. Dankzij Lucho Dillitos™ kunt u nu ook genieten van de heerlijke smaak van deze natuurlijke energiebron.

Een bar en gel gerold in één, bocadillo is een solide blok van heerlijke Guave pasta die droog aanvoelt maar onmiddellijk smelt in de mond. Elk blok is een natuurlijke smakelijke bron van energie, de blokken zijn klein en vlot weg te steken, ze smelten niet en kleven niet aan elkaar.

Er zijn slechts 2 ingrediënten in Lucho Dillitos klassieke bocadillo , beide zijn 100% natuurlijk, Guave (85%) en suiker (15%). Niets anders geen toevoegingen, geen bewaarmiddelen of aroma's. Zelfs de afzonderlijke verpakking is natuurlijk, Lucho Dillitos bocadillo is verpakt in een biologisch afbreekbaar gedroogd blad!

Het belangrijkste ingrediënt van Lucho Dillitos bocadillo is Guave, door vele beschouwd als een super fruit, boordevol vitaminen en mineralen maar ook als grote bron van natuurlijke energie.

Box 27x40g

Kies een variant:

46.00 €