Squeezy Super Drink Gel (Cafeïne) (12x60ml)

Niet in voorraad
  • Ideale mix van koolhydraten (maltodextrine, isomaltulose, glucose) voor een optimale energievoorziening
  • Hoger percentage van vocht vereist geen extra* hydratatie (* Bij hoge temperaturen/ sterke trainingsintensiteit wordt extra drinken aangeraden)
  • Kleeft niet!
  • Smaak Lemon /Cafeïne
  • 12 x 60ml

bevat buiten de ingrediënten van de gewone gel extra glucose voor een energiepiek, bevat (60 mg/100 ml). cafeïne om belangrijke lichaamsfuncties te activeren en om die extra kick te geven tijdens de laatse fase van de inspanning. Cafeïne vermindert immers de vermoeidheid en bevordert het concentratie- en reactievermogen, de ademhaling gaat dieper, een ideale mix in moeilijke omstandigheden tijdens lange duurinspanningen, of in de eindfase van de inspanning en ook vlak voor of tijdens een inspanning tot 45 minuten.

's Werelds eerste energiegel bevat geconcentreerde energie in kleine plastic zakjes. Bij het ontstaan in 1987 klonk dit als een gek idee, maar vandaag een vast onderdeel in de sportvoeding voor alle atleten tijdens training en competitie.

Squeezy breidt zijn brede waaier van gels uit door de drink gel aan zijn gamma toe te voegen. Gels met extra toevoeging van water worden steeds populairder omdat je niet extra hoeft te drinken*. Bovendien kleeft de gel niet en levert jou snelle energie. (* Bij hoge temperaturen/ sterke trainingsintensiteit wordt extra drinken aangeraden) 

Kies een variant:

24.00 €