TRI D' ARDENNEN ' 23

  Deze vakantie is een ware traditie binnen ons team! 

  Het is een ideale vakantie om je voor te bereiden op het tweede deel van het seizoen of om gewoon een leuke en sportieve vakantie te hebben met een topbende. Alle drie de disciplines zullen aan bod komen en er zal zowel op uithouding, kracht, snelheid als techniek getraind worden. Maar niemand is verplicht om alles mee te doen, je bent vrij in hetgeen je doet.

  Een uitgewerkt programma volgt nog, maar de algemene info en het inschrijvingsformulier vind je onder foto's van ons verblijf.

Onze Chalet in Redu (link

Programma

  We hebben een verblijf temidden van de natuur geboekt van vrijdagnamiddag 28 juli tot vrijdagavond 4 augustus. Zoals bij al onze verblijven, stroomt er een riviertje langs het huis voor een excellente cool down.

  Iedere dag zal er een korte en een lange rit vertrekken om 9u. Afhankelijk van de route en de groep worden er hier en daar wel stopjes ingelast. Na het fietsen kan er gezwommen en/of gelopen worden.

  Iedereen is uiteraard vrij om trainingen over te slaan of om extra trainingen in te lassen.

Adressen

  Adresjes:

 • Chalet: Lesse 153, 6890 Libin
 • Zwembad: Rue du Parc 21, 6870 Saint-Hubert
 • Looppiste: Rue du Culot 44, 6880 Bertrix
 • Open water: Semois nabij Herbeumont

Routes

   Looptrainigen
   We zitten temidden van de natuur waardoor prachtige looproutes snel en à l'improviste gemaakt zijn. Langsheen de Lesse zijn er veel mogelijkheden, maar ook richting Libin zijn er prachtige trails.
   Fietstrainingen
   De GPX'n worden daags voordien gemaakt op basis van het weer en de wensen van de groep.

Prijs

  Ons doel is altijd om een topvakantie aan te bieden die budgetair unbeatable is. Op het einde van de vakantie wordt alles van organisatie, verblijf, trainingsfaciliteiten en eten opgeteld en gedeeld door het aantal personen. Alles gebeurt dus at cost. We verwachten dit jaar een kost van € 300,- pp. voor de ganse week.

  Bovenop de reisvoorzieningen voorzien we wat hulp bij fietsherstel met het materiaal die onze sponsor DewaSport voor ons voorziet. Bovendien kan sportvoeding ook aan een mooie prijs ingekocht worden.

  Persoonlijke verzekering (ongevallenverzekering, ... ) zijn wel zelf te voorzien en voor te leggen aan de organisatie. Leden van ons team hebben dit sowieso in hun lidmaatschap.

  Een voorschot van 150 euro wordt bij inschrijving gevraagd om de reservatie van de accommodatie te verzekeren.

  *De trip is toegankelijk voor iedereen, maar leden van het Tri-Runderwear-Team hebben 10% korting.

Inschrijving

  Plaatsen zijn beperkt, dus niet te lang aarzelen. First come, first ...