Triatlon weekend

12 mei t.e.m. 16 mei

Een alternatief stage weekend dichtbij huis... Omdat het alombekende virus ons nog niet toelaat om samen de grens over te steken, hebben we een alternatief samengeboxt met de steun van enkele sponsors. Omdat er ook nog steeds beperkingen zijn op de grootte van de groep, wordt het weekend uitsluitend georganiseerd voor leden en sponsors van het team.

We delen het weekend op in 5 dagen en je kan je inschrijven voor iedere dag afzonderlijk.

Woensdag 12 mei

Een oriëntatieloopje met challenges om de finish te vinden is een mooie kick off van ons weekend.

We spreken om 19.30 af aan de ingang van het GUSB waar we jullie zullen opdelen in groepjes van maximaal 4. De rest blijft uiteraard nog een raadsel.

Donderdag 13 mei

Donderdag spreken we om 10.00 af aan Kasteel Claeys-Bouüaert voor een core & stability sessie gegeven door Wim. Daarna springen we op de fiets voor een rustige, vlakke rit. Keuze uit 2 afstanden:

Aansluitend op de rit voorzien we een kort, traag loopje van 5,8K: 

Nadien kunnen jullie er genieten van een lekkere Sanas recup.

Vrijdag 14 mei

Een kleine clubcompetitie in duo: Run-Bike-Run in duo. Het concept is simpel: als duo met 1 MTB leg je zo snel mogelijk de uitgestippelde route af. Rekjes op de MTB zijn duidelijk niet toegelaten en er is telkens 1 loper en 1 fietser.

Afspraak om 8.30 aan het Sporthotel op de Hotond voor de wedstrijdbriefing en de start koppel 1 om 9.00. Iedere 2 minuten start een volgend koppel.

Bevoorrading is er niet, dit maakt deel uit van de voorbereiding en de tactiek.

Aan de finish is er een prijsuitreiking en een welverdiende pasta pakket voorzien van Kitchen Story by Pleasures Boutique.

Zaterdag 15 mei

Lange rit in de Vlaamse Ardennen/Pays des Collines, met vertrek om 13.30 aan Hotond Sporthotel en keuze uit 2 afstanden:

Na de rit kunnen we gratis douchen in het Sporthotel en kunnen we vrijblijvend iets eten indien de COVID maatregelen het toelaten.

Zondag 16 mei

Zondag spreken we om 10.30 af op de parking van Puyenbroek voor een rustig ritje (NL of BE):

Na de rit voorzien we een koude pasta om klaar te zijn voor de training op de wissels en een rustig loopje van 5 - 8K.

Het weekend sluiten we af met een techniektraining van Manon.

Bedankt

Inschrijven