TRT @ Iron Lakes

  Een race weekend met het team en fans op Belgische bodem... nu al memorabel.

  Schrijf je individueel of in trio in voor de afstand naar keuze en reserveer hier jouw plaatsje in ons TRT huis.

Onze accommodatie nabij Lacs de l'Eau d'Heure (link

Concept

  In analogie met een aantal zeer geslaagde, buitenlandse uitstapjes van de voorbije jaren, hebben we voor het seizoen '22 een wedstrijd op Belgische bodem vastgepind.

  Samen racen en vele oranje/blauwe supporters, is een weekend lang genieten. Om het weekend top te maken, hebben we een mooi verblijf vastgelegd vanaf de vrijdag tot de maandag dat niet al te ver van de start ligt.

  Zondagavond is er een uitgebreide BBQ voorzien voor iedereen, incl. supporters die niet in de gezamenlijke accommodatie verblijven.

  Veel meer hoeft er niet gezegd te worden, het wordt een memorabel weekend vol ambiance met TRT'ers en supporters... Be there or be sq... !

Adressen

  Adresjes:

 • Verblijf: Hameau de Géronsart 26, B-5660 Couvin
 • Wedstrijd: Route de la Plate Taille 99, 6440 Boussu-lez-Walcourt

  Prijs

   Ons doel is altijd om een topervaring aan te bieden die budgetair unbeatable is. Daarom werken we at cost en gebeurt alle organisatie op vrijwillige basis. Alles wordt bijgehouden en pro rata gedeeld door iedereen die aan het weekend deelneemt.

   Een voorschot van 50 euro wordt bij inschrijving gevraagd om de reservatie van de accommodatie te verzekeren.

  Inschrijving

   Indien je mee zou doen aan de race, vergeet je dan niet in te schrijven via deze link.

   Plaatsen zijn beperkt, dus niet te lang aarzelen. First come, first ... & vergeet je plus one niet apart in te schrijven als hij/zij ook in de accommodatie zou verblijven.