ORGANISATIE & TRAININGEN

Trainingen

Onze trainingsmomenten worden hoofdzakelijk in het Gentse georganiseerd, wat niet wil zeggen dat er niet samen getraind wordt op andere momenten of plaatsen. Hiervoor wordt meestal afgesproken in de whatsapp groep. Ook kan het programma aangepast worden op vraag van de atleten, zeker in de zomerperiode voor bijvoorbeeld een extra fietstraining.

Om een breed aanbod aan trainingsmomenten en trainingsniveaus aan te bieden, werken wij samen met Blue Globe Sports Endurance Team (BGSET) en Gent Running Team (GRT).

Winterperiode: November - Mei

Maandag: Om 19u30 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Afspraak  aan Loods 25 aan de Watersportbaan.

Woensdag: Om 19u30 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Afspraak aan Loods 25 aan de Watersportbaan.

Donderdag: Om 21u00 zwemtraining op techniek met zwemtrainer Glenn Danneels. Afspraak in Lago Rozenbroeken. 

Vrijdag: Om 18u30 is er een tweewekelijkse core training in de topsporthal waarbij er gewerkt wordt aan de core stability, looptechniek en explosiviteit.

Zaterdag: Om 7u45 zwemtraining met Blue Globe Sports Endurance Team (BGSET) onder leiding van Jo De Neve. Afspraak in Palaestra te Deinze. Opgelet: beperkt aantal deelnemers per training.

Zaterdag: Om 10u00 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Locatie afhankelijk van de training.

Zondag: Om 9u00 fiets- of MTBtraining, afhankelijk van het weer. Locatie wordt bepaald door de training en eventuele toertochten.

Zomerperiode: Mei - Oktober

Maandag: Om 19u30 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Afspraak aan Loods 25 aan de Watersportbaan.

Dinsdag: Om 19u30 zwemtraining in open water. Afspraak op de parking van de Blaarmeersen aan het skatepark.

Woensdag: Om 19u30 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Afspraak aan Loods 25 aan de Watersportbaan.

Donderdag: Om 19u30 zwemtraining in open water. Afspraak op de parking van de Blaarmeersen aan het skatepark.

Vrijdag: Om 18u30 is er een tweewekelijkse core training in de Blaarmeersen waarbij er gewerkt wordt aan de core stability, looptechniek en explosiviteit. Afspraak op de parking van de Blaarmeersen aan het skatepark.

Zaterdag: Om 7u45 zwemtraining met Blue Globe Sports Endurance Team (BGSET) onder leiding van Jo De Neve. Afspraak in Palaestra te Deinze. Opgelet: beperkt aantal deelnemers per training. 

Zaterdag: Om 10u00 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Locatie afhankelijk van de training.

Zondag: Om 9u00 fietstraining volgens 2 verschillende niveaus. Locatie wordt bepaald door de training en eventuele toertochten.

Tarieven

Indien je geen lid bent of indien de training niet tot het gekozen lidmaatschap behoort, gelden volgende tarieven:

Stages

Onze club organiseert jaarlijks een triatlon stage in de Belgische Ardennen dat samenvalt met het O.L.H. Hemelvaart weekend en een buitenlandse fietsstage in het begin van augustus. Naast deze twee stages, kunnen er op vraag van de atleten extra stage momenten georganiseerd worden in de Ardennen of Spanje.

Triatlon Stage in de Ardennen

Deze stage legt de focus op alle drie de sporten. Maar we profiteren natuurlijk extra van de vele hoogtemeters die de Ardennen te bieden hebben.

Net zoals in de trainingen, zorgen we ervoor dat de stage geschikt is voor verschillende niveaus. Ook niet-triatleten zijn overigens welkom op deze stage. Je moet immers niet aan alle voorziene trainingsmomenten deelnemen.

Meer info via deze link.

Fietsstage in het buitenland

Deze stage wordt elk jaar op een andere locatie georganiseerd en zoekt meestal het langere klimwerk op. Opnieuw houden we hier rekening met de verschillende niveaus, waardoor zowel de sterk getrainde fietsers als de iets wat startende fietsers aan hun trekken komen.

Meer info via deze link.