ORGANISATIE & TRAININGEN

Trainingen

Onze trainingsmomenten worden hoofdzakelijk in het Gentse georganiseerd, wat niet wil zeggen dat er niet samen getraind wordt op andere momenten of plaatsen. Hiervoor wordt meestal afgesproken in de whatsapp groep. Ook kan het programma aangepast worden op vraag van de atleten, zeker in de zomerperiode voor bijvoorbeeld een extra fietstraining.

Om een breed aanbod aan trainingsmomenten en trainingsniveaus aan te bieden, werken wij samen met Blue Globe Sports Endurance Team (BGSET) en Gent Running Team (GRT).

Winterperiode: November - Mei

Maandag: Om 19u30 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Afspraak  aan Loods 25 aan de Watersportbaan.

Woensdag: Om 19u30 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Afspraak aan Loods 25 aan de Watersportbaan.

Donderdag: Om 21u00 zwemtraining op techniek met zwemtrainer. Afspraak in Lago Rozenbroeken. 

Vrijdag: Om 18u30 is er een tweewekelijkse core training in de topsporthal waarbij er gewerkt wordt aan de core stability, looptechniek en explosiviteit.

Zaterdag: Om 10u00 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Locatie afhankelijk van de training.

Zondag: Om 9u00 fiets- of MTBtraining, afhankelijk van het weer. Locatie wordt bepaald door de training en eventuele toertochten.

Zomerperiode: Mei - Oktober

Maandag: Om 19u30 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Afspraak aan Loods 25 aan de Watersportbaan.

Dinsdag: Om 19u30 zwemtraining in open water. Afspraak op de parking van de Blaarmeersen aan het skatepark.

Woensdag: Om 19u30 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Afspraak aan Loods 25 aan de Watersportbaan.

Donderdag: Om 19u30 zwemtraining in open water. Afspraak op de parking van de Blaarmeersen aan het skatepark.

Vrijdag: Om 18u30 is er een tweewekelijkse core training in de Blaarmeersen waarbij er gewerkt wordt aan de core stability, looptechniek en explosiviteit. Afspraak aan Loods 25 aan de Watersportbaan.

Zaterdag: Om 10u00 looptraining met Gent Running Team volgens 7 verschillende niveaus. Locatie afhankelijk van de training.

Zondag: Om 9u00 fietstraining volgens 2 tot 3 verschillende niveaus, afhankelijk van het aantal atleten en de geplande training. Afspraak aan de topsporthal.