TRI D' ARDENNEN ' 22

  Deze vakantie is een ware traditie binnen ons team! Omwille van het succes hebben we het verlengde weekend uitgebreid naar een week!

  Het is een ideale vakantie om je voor te bereiden op het tweede deel van het seizoen of om gewoon een leuke en sportieve vakantie te hebben met een topbende. Alle drie de disciplines zullen aan bod komen en er zal zowel op uithouding, kracht, snelheid als techniek getraind worden. Maar niemand is verplicht om alles mee te doen, je bent vrij in hetgeen je doet.

  Een uitgewerkt programma volgt nog, maar de algemene info en het inschrijvingsformulier vind je onder foto's van ons verblijf.

Onze accommodatie in Aubel (link

Programma

  Van vrijdagavond 22 juli tot vrijdagavond 29 juli hebben we en mooi verblijf in de Voerstreek gelegen in het groen.

  Iedere dag zullen meerdere fietsroutes voorzien worden, waarbij we meestal om 9u vertrekken. Afhankelijk van de route en de groep worden er hier en daar wel stopjes ingelast. Na het fietsen kan er ook steevast gezwommen en/of gelopen worden. Het volledige zwembad zal op een paar vastgelegde momenten ook volledig afgehuurd worden.

  Iedereen is uiteraard vrij om trainingen over te slaan of om extra trainingen in te lassen.

Adressen

  Adresjes:

 • Chalet: Gulpen 80, 4852 Plombières
 • Zwembad: Ham. du Husquet 80, 4820 Dison
 • Zwembad: Rue de Tongres 59, 4684 Oupeye
 • Looppiste: Rue de Tongres 59, 4684 Oupeye

Routes

  Looptrainigen
  We zitten temidden van de Voerstreek en ook de Hoge Venen zijn vlakbij, waardoor prachtige looproutes snel en à l'improviste gemaakt worden.
  Fietstrainingen
  De GPX'n worden daags voordien gemaakt op basis van het weer en de wensen van de groep, maar twijfel niet, het is er prachtig om te fietsen.

Prijs

  Ons doel is altijd om een topvakantie aan te bieden die budgetair unbeatable is. Op het einde van de vakantie wordt alles van organisatie, verblijf, trainingsfaciliteiten en eten opgeteld en gedeeld door het aantal personen. Alles gebeurt dus at cost. We verwachten dit jaar een kost van € 300,- pp. voor de ganse week.

  Bovenop de reisvoorzieningen voorzien we wat hulp bij fietsherstel met het materiaal die onze sponsor DewaSport voor ons voorziet. Bovendien kan sportvoeding ook aan een mooie prijs ingekocht worden.

  Persoonlijke verzekering (ongevallenverzekering, ... ) zijn wel zelf te voorzien en voor te leggen aan de organisatie. Leden van ons team hebben dit sowieso in hun lidmaatschap.

  Een voorschot van 100 euro wordt bij inschrijving gevraagd om de reservatie van de accommodatie te verzekeren.

  *De trip is toegankelijk voor iedereen, maar leden van het Tri-Runderwear-Team hebben 10% korting.

Inschrijving

  Plaatsen zijn beperkt (30), dus niet te lang aarzelen. First come, first ...